Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μποτσίβαλης:"Σίγουρα στη Β Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου"

Στο ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσίβαλης, τονίζοντας πως έχει τις διαβεβαιώσεις πως η ομάδα του Βόλου θα παίξει σίγουρα στη Β Εθνική τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ κάθε αντίθετη κίνηση θα είναι πραξικοπηματική και θα σηκώσει..επανάσταση!

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του:"Έχουμε διαβεβαιώσεις για τη Β’ Εθνική. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα και να λέμε τι θα πουν οι αρμόδιοι πριν απ’ αυτούς. Αυτό που θέλεις εσύ, μπορεί να το διεκδικεί και κάποιος άλλος. Άρα δε χρειάζεται να ξέρει τι θέλεις εσύ ακριβώς. Εγώ είμαι σίγουρος για τη δικαίωση, αλλά μας κυνηγάει ο χρόνος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας δεχθούν στη Football League. Τότε θα μιλάμε για πραξικόπημα και από την άλλη μεριά (σ. του Ολυμπιακού Βόλου) για επανάσταση.
Είναι κάτι όμως που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Δε θα προχωρούσα τον σχεδιασμό, αν δεν μπορούσα να μιλήσω με σιγουριά για Β’ Εθνική. Για ποια κατηγορία να μιλάμε; Αν γίνει κάτι άλλο, τότε προτιμούμε τα δικαστήρια και οι κινητοποιήσεις δε θα είναι μόνο αυτές. Αλλά βγάλτε το από το μυαλό σας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα