Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Γ.Σ. Ένωσης Β και Γ Εθνικής για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα: Ψάχνοντας 12-13 ψήφους υπέρ!

Με σχετική πλειοψηφία θα προκύψει η απόφαση σχετικά με το αν Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής αγωνιστούν στην Β Εθνική της σεζόν που μας έρχεται...
Ενόψει της κρίσιμης ΓΣ της 17ης Αυγούστου πολλά σενάρια δίνουν και παίρνουν και αναζητώνται εναγωνίως οι"μαγικοί" 13 ψήφοι (σε σύνολο 23) ώστε οι τρεις ομάδες να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, και ο αριθμός των ομάδων να αυξηθεί σε 21!Δικαίωμα συμεμτοχής στη ψηφοφορία έχουν οι 18 της Β Εθνικής, οι 4 εκπρόσωποι της Γ Εθνικής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.
Ποιοι λένε "ναι"σίγουρα μέχρι στιγμής? Καλλιθέα, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καλαμαριά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ είναι οι 6 σίγουροι.
Από εκεί και πέρα...το χάος! Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν εκφραστεί ακόμα θετικά ή αρνητικά και ομάδες που είναι σίγουρο πως θα πουν όχι(Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Νίκη Βόλου).

Όλη την νύχτα γίνονται διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων και ασκούνται πιέσεις, ακόμα και από την ΕΠΟ στους αναποφάσιστους, προκειμένου να πουν το "ναι" στην άυξηση των ομάδων σε 21...Κάποιοι μάλιστα έχουν αποφασίσει ήδη να ρίξουν"λευκό" ώστε να μην στοχοποιηθούν παίρνοντας θέση!
Εν αναμονεί λοιπόν μιας από τις καθοριστικότερες ΓΣ των τελευταίων ετών στην Β και Γ Εθνική που θα κρίνει και το ποδοσφαιρικό μέλλον Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα