Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Monsters: Όχι στην επιστροφή των σκουπιδιών και του χοντρού απατεώνα στη Football League!"

Aνακοίνωση με αφορμή το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Football League με τη συμμετοχή Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου εξέδωαν οι Monsters της Λάρισας. Οι Λαρισαίοι αντιδρούν σε τέτοιο ενδεχόμενο χαρακτηρίζοντας"σκουπίδια" την ομάδα του Βόλου και βάλλουν κατά του πρώην προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου τον οποίον αναφωνούν"Χοντρό Απατεώνα"!

Αναλυτικά:
 «Το τελευταίο επίτευγμα του εκσυχρονισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η επικείμενη σύσκεψη και ψηφοφορία της football league για την επαναφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων.
Εκφράζοντας το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΛ που έζησε τόσο το στήσιμο όσο και τις συνέπειες του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, θεωρούμε αυτονόητη την αρνητική ψήφο της εκπροσώπησης της ΑΕΛ απέναντι στο κουφάρι του Χοντρού Απατεώνα.
Πέρα όμως απ' αυτό, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει η ΑΕΛ από την αρχή της παρουσίας της στην ψηφοφορία-παρωδία πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε απόφαση που θα ευνοήσει την επιστροφή των σκουπιδιών.
Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο μακρινός "ιδιοκτήτης" για να επιδιώξει μια υποψία αξιοπρέπειας αφού τότε που είχε το χώρο και το χρόνο "βαριόταν να ασχοληθεί".
Σύσκεψη και ψηφοφορία την Παρασκευή 17 Αυγούστου; Πολύ σοβαρή δουλειά έπεσε...!
ΥΓ.: Η ΑΕΛ πρέπει να ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα κινηθεί νομικά... και να κινηθεί νομικά (χωρίς να βαρεθεί αυτή τη φορά).'

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα