Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σαλευρής:"Εμείς θα επιμείνουμε να πέσουν 3 και να ανέβουν 5, δύσκολο για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα!"

Στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ μίλησε ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής, ο οποίος και υποστήριξε πως η Football League θα επιμείνει στην πρότασή της να ανέβουν 5 από την κατηγορία και να πέσουν τρεις από τη Σούπερ Λιγκ...Επίσης τόνισε πως θεωρεί "χλωμό"να αποκατασταθούν Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου!

Οι δηλώσεις Σαλευρή:«Δεν υπάρχει νομικό ή ηθικό έρεισμα για την τοποθέτηση αυτών των τριών ομάδων στην κατηγορία. Ο Ηρακλής δεν υποβιβάστηκε από την ΕΕΑ. Υποβιβάστηκε για πλαστογραφία. Εάν επαναφέρουμε τον Ηρακλή, τι θα πούμε στις άλλες ομάδες που έπεσαν για τον ίδιο λόγο; Υπάρχει το θέατρο του παραλόγου. Λυπάμαι που διαβάζω ότι στελέχη θεσμικών οργάνων λένε να διορθωθεί η αδικία. Κάποιοι έκλεβαν το κράτος. Δεν είχαν ούτε ισολογισμό. Δεν μπορούμε να έχουμε στις τάξεις μας τέτοιους ανθρώπους.

Η πρόταση για "4-2" δύσκολα θα περάσει. Θα επιμείνουμε στο "5-3" και θα θέσουμε και άλλα ζητήματα, όπως τη μείωση του κοστολογίου των διαιτητών, τη μείωση των χρημάτων που επιδικάζονται σε ποδοσφαιριστές που κάνουν προσφυγές, την είσοδο των αγώνων μας στο στοίχημα του ΟΠΑΠ, τη μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος από ανοικτό κανάλι, την οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία και την οικονομική ενίσχυση από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με 250.000 ευρώ το χρόνο. Η Σούπερ Λίγκα μάς έχει υποσχεθεί το 10% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά πέρυσι το σταμάτησε. Γιατί η Σούπερ Λίγκα που μιλά για αδικία δεν δέχεται στις τάξεις της αυτές τις ομάδες; Βλέπω ότι δύσκολα θα παίξουν στο πρωτάθλημα της Football League».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα