Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ενδιαφέρον από Βιντιάδη για ΑΕΚ

Και από το πουθενά...στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, έφτασε επίσημο έγγραφο με το οποίο ομάδα επενδυτών εκδηλώνει επίσημα το ενδιαφέρον της για να επενδύσει στην ομάδα και να ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο!
Ο κύριος ενδιαφερόμενος φέρεται να είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης, γιός του Βασίλη Βιντιάδη. Ο Βιντιάδης συνεργάζεται με επενδυτική τράπεζα με έδρα το Λονδίνο, η οποία είχεακουστεί και για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τί επιδιώκουν οι επενδυτές? Να έχει περάσει το 51% του συλλόγου στα χέρια τους μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη!
Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει τα μέλη για τις εξελίξεις και να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα και θα εγκριθεί τυπικά η άδεια για την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου από την πλευρά των επενδυτών.

Λόγω της ύπαρξης ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπορεί προς το παρόν να δοθεί στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα