Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αιχμές για ΑΕΚ στην ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦΗ τονίζοντας οως δεν υπάρχει θέμα σχετικά με τη συννετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για την ΑΕΚ και την πίεση που ασκήθηκε στην εφορία(σ.σ. εννοεί στον προϊστάμενο κ.Καββαδία), προκειμένου να κάνει τα στραβά μάτια στις ελλείψεις της...

Απόσπασμα της ανακοίνωσης:

"Με αφορμή το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα όλους τους Έλληνες φιλάθλους για τα εξής:

1) Η περίοδος αδειοδότησης, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Super League (είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε), έχει παραταθεί για ένα μήνα. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

2) Ο ΟΦΗ έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές των περασμένων ετών, λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς, χωρίς να προσφεύγει σε πρακτικές πίεσης στις αρμόδιες αρχές μέσω των οργανωμένων οπαδών του. Χρειάζεται την παρουσία τους, το θερμό τους χειροκρότημα για τους παίκτες, και δεν θα χρησιμοποιηθεί ως "μέτρο πίεσης" σε αρμόδιες αρχές για τυχόν ελλείψεις που ενδεχομένως μπορεί στο μέλλον να έχει."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα