Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Κάνοντας...πικ-νικ στο γήπεδο του Λεβαδειακού!

Μέλος του ΔΣ του Λεβαδειακού που επισκέφτηκε το Δημοτικό γήπεδο της Λεβαδειάς, προκειμένου να αλέγξει την πρόοδο των έργων βρέθηκε μπροστά σε μια εικόνα που μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν θύμιζε...

Καθώς οικογένειες με παιδιά έκαναν...πικ-νικ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ανενόχλητοι, μιας και ουδείς φύλακας υπήρχε στο χώρο!

Η διοίκηση του Λεβαδειακού προχώρησε σε ανακοίνωση-καταγγελία για το συμβάν...

«Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκε σήμερα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προκειμένου να δει τον καινούργιο χλοοτάπητα που το κοσμεί. Δεν πίστευε στα μάτια του όμως με αυτό που αντίκρισε. Οι πόρτες του γηπέδου ορθάνοιχτες και φύλακας πουθενά. Παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία σχεδόν έκαναν πικ-νικ στον χλοοτάπητα ενώ άλλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο προκαλώντας του βεβαίως φθορές.

Την ίδια στιγμή στο γυμναστήριο που επίσης οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες άτομο που γυμναζόταν σε όργανο που βρίσκεται για την εκγύμναση των αθλητών, λόγω κακού χειρισμού και αγνοώντας προφανώς τους κανόνες ασφαλείας, κινδύνεψε να τραυματιστεί, προκαλώντας παράλληλα ζημιά στο όργανο.

Να σημειωθεί ότι τα όργανα γυμναστικής ανήκουν στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ο οποίος επιτρέπει την χρήση τους από όλους τους γυμναστικούς συλλόγους και από το κοινό μόνο με την παρουσία γυμναστή.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τη στιγμή που ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξοδεύει τεράστια ποσά για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου να απολαμβάνουν θέαμα οι φίλαθλοι, να μην υπάρχει η στοιχειώδης φύλαξη του Σταδίου από πλευράς Δημοτικής αρχής. Όταν όλες οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες όλη τη μέρα και φύλακας δεν υπάρχει, οποιοσδήποτε κακόβουλος μπορεί να προκαλέσει ζημιές ανυπολόγιστης αξίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα