Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Καλλονή:"Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για τις παρανομίες ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ"

Πολλές είναι η ΠΑΕ της Β Εθνικής που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την απόφαση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ να δώσει παράταση ζωής στις προβληματικές ομάδες (ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο, ΌΦΗ), με το να τους επιτρέψει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ακόμα και αν δεν έχουν φορολογική ενημερότητα...

Ειδικά όταν έχουν έννομο συμφέρον, καθότι υποβιβασμός αυτών των ομάδων, θα σημάνει τη δική τους άνοδο!

Μια από αυτές είναι και η Καλλονή, η οποία απειλεί ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη μή τήρηση των νομίμων από πελυράς τους!

«Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη στάση της πολιτείας που εκφράζεται διά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και το Δ.Σ. της Superleague, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ δηλώνει τα κάτωθι:

Ισχύουν στην Ελλάδα ο αθλητικός νόμος και οι κανονιστικές διατάξεις που μεριμνούν για την αδειοδότηση των ομάδων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την πιστοποίηση συμμετοχής τους στα προκηρυχθέντα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η επίκλιση από πλευράς Superleague και η έκκληση προς την ΕΠΟ να παρακαμφθούν σημαντικά προαπαιτούμενα, όπως η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για να συμμετέχουν ομάδες που έχουν παρόμοια προβλήματα, είναι εντελώς απαράδεκτη και αποδιώχνει πλήρως τους παράγοντες που θέλουν και έχουν τις ομάδες τους νοικοκυρεμένες και σε πλήρη τάξη.

Οι προτροπές και οι εισηγήσεις αυτές προς την ΕΠΟ κείται ασφαλώς εκτός των νομίμων ορίων αρμοδιότητος ως ευθέως παράνομες και γι' αυτό το λόγο η ΕΠΟ πρέπει να μην υιοθετήσει αυτές τις εισηγήσεις στο όνομα του αυτοδιοίκητου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Αυτοδιοίκητο δεν σημαίνει παρανομία και παραλείψεις, αλλά σημαίνει περιφρούρηση όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων και της ισονομίας μεταξύ των ομάδων.

Τέλος, δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ είναι πλήρως και κάθετα αντίθετη με τέτοιου είδους πρακτικές και σχετικές αποφάσεις και θα τις προσβάλει ενώπιον των αθλητικών αρχών και δικαστηρίων της χώρας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα