Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καϋμενάκης:"Ο Ολυμπιακός πρέπει να νιώθει και αυτός την οργή αυτού που αδικείται από εφευρέτες διαιτητές!"

Βέλη εναντίον της διαιτησίας και του Ολυμπιακού έριξε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης, μιας και στην Τρίπολη ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει από τις αποφάσεις του διαιτητή Σπάθα στο μεταξυ των δύο ομάδων παιχνίδι!
Ο Καϋμενάκης είπε πως καλό είναι να νιώθεί και ο ισχυρός καμιά φορά την οργή αυτού που αδικείται με αφορμή τη διαιτησία που συνάντησε ο Ολυμπιακός στη Λεβάντε, και πως στην Ελλάδα οι εφευρέτες διαιτητές είναι σύνηθες φαινόμενο...
Οι δηλώσεις Καϋμενάκη: «Η Ευρώπη δεν είναι Ελλάδα. Καμιά φορά, όμως, είναι καλό ο ισχυρός να νοιώθει και την οργή αυτού που αδικείται. Ο διαιτητής ήταν όντως "εφευρέτης", μόνο που στην Ελλάδα διαθέτουμε πολλούς με αυτή την ίδια ιδιότητα. Όλα εδώ πληρώνονται. Η UEFA έχει δει το ματς και θα λάβει μέτρα. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι μεγάλοι έχουν ασυλία. Εμείς δεν κλαψουρίζουμε. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Τους πάντες. Δεν τους φταίει κανείς αν πέσουν σε ανυποληψία. Γραφικοί δεν θα γίνουμε. Αν όμως αδικήθηκαν, ας ζητήσουν να τους διαιτητεύει κάποιος από όσους σφυρίζουν στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετοί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα