Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Φωκικός

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το τελευταίο παιχνίδι του Φωκικού με την Αναγέννηση Επανομής, όμως στην ομάδα της Άμφισσας έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Στην επίημη ιστοσελίδα του Φωκικού, υπάρχει τοποθέτηση σχετικά με τη διαιτησία και τις στιγμές που έχουν στοιχίσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα της Άμφισσας:
«Για μια ακόμα φορά εξετάζοντας τις φάσεις του αγώνα μέσα τόσο από ερασιτεχνικό βίντεο όσο και από τα πλάνα του Star Κεντρικής Ελλάδας, μπορούμε να μιλάμε για ακόμα μια διαιτησία που αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Το Fokikos.gr ξεχώρισε από το χθεσινό παιχνίδι 4 φάσεις που έκριναν τον αγώνα:
1.Οφσάιντ κρίνονται σύμφωνα με τις βιντεοσκοπημένες φάσεις του αγώνα δύο τετ α τετ παιχτών της Επανομής πριν την σημείωση του γκολ στο 21΄, κακώς δεν υπεδείχθησαν από τον επόπτη.
2.Τρίτο καθαρό οφσάιντ διαπιστώνουμε στην φάση του γκολ του Παπατζίκου στο α’ ημίχρονο (21’) για την Επανομή, κακώς πάλι δεν υπεδείχθη από τον επόπτη.
3.Στο 45’ ο παίχτης του Φωκικού Eric Warden σκοράρει από κανονική θέση πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ, κακώς ο επόπτης ακύρωσε το γκολ του Φωκικού.
4.Τράβηγμα από πίσω και ανατροπή του Warden στο 65΄από παίχτη της Επανομής, πρόκειται για τον ορισμό του πέναλτι και κακώς δεν δόθηκε.
Η κατάσταση στον Φωκικό έχει φτάσει στο απροχώρητο με τις συνεχόμενες εχθρικές διαιτησίες, οι οποίες όχι μόνο αδικούν την ομάδα μας, δημιουργώντας απογοήτευση και νεύρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και προκαλούν κίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων δυναμιτίζοντας το κλίμα.
Η αγνή προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια ο Φωκικός, έρχεται σε σύγκρουση με τις συνεχείς αρνητικές διαιτησίες οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο (σημ. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ) και να "εξευτελίζουν" το άθλημα στα μάτια των φιλάθλων. Απαιτούμε από τους αρμόδιους να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στον Σύλλογό μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα