Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τί γύρευε ο Μπέος στη Γ.Σ. του Πανιωνίου?

Γενική συνέλευση είχε στις 3/4 ο Πανιώνιος με σκοπό να υπαρξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο σύμφωνα με πρόταση των οργανωμένων για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι δύο παρατάξεις ήταν αυτή του νυν προέδρου του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Βασίλη Τσάβαλου και αυτού της πλευράς του Άρη Μισαηλίδη. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν για αναβολή μέχρι την επόμενη ΓΣ.
'Εκπληξη πάντως προκάλεσε η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στη ΓΣ του Πανιωνίου. Οι σχέσεις του οποίου με τους οργανωμένους...δεν είναι και οι καλύτερες! Πολλοί αναρωτήθηκαν για την παρουσία του εκεί, καθώς υπήρχαν οι φήμες πως βρίσκεται πίσω από την παράταξη Μισαηλίδη, Ο ίδιος πάντως αρκέστηκε να δηλώσει πως είναι εκεί ως οπαδός της ομαδας, και πως δεν τον ενδιαφέρει να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της ομάδας.
Όταν ο Μπέος πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει, υπήρξαν αντιδράσεις και αποδοκιμασίες. Χρειάστηκε, μάλιστα, να περάσουν 15 με 20 λεπτά, έτσι ώστε ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» να μπορέσει να μιλήσει,και στα λεγόμενά του ξεκαθάρισε ακόμα μια φορά πως δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί διοικητικά με τον Πανιώνιο.Να είναι όντως έτσι?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα