Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κλοτσιές, χαστούκια και μπινελίκια στα Γιαννιτσά!

Φοβερά παράπονα έχει η Παναχαίκή όσον αφορά το εκτός εδρας παιχνίδι της στα Γιαννιτσά.αφού καταγγέλει προπηλακισμούς, λεκτικές επιθέσεις, και κλοτσιές σε παίχτες της, στον προπονητή Ηλία Φυντάνη αλλά και στον Αλέξη Κούγια!
Ο Ηλίας Φυντάνης δεν πήγε στη συνέντευξη τύπου γιατί όπως είπε ο βοηθός του είναι τραυματίας!
Ο συνεργάτης του Βαγγέλης Καράτσης είπε τα εξής:
"Ζητώ συγγνώμη για τη μη παρουσία του προπονητή. Είναι τραυματίας. Θέλω να καταγγείλω τον πρόεδρο της Αναγέννησης, γιατί μετά το τέλος του αγώνα πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε στο διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια και χτύπησε ποδοσφαιριστή της ομάδας".
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής, ο Λάκης Καραογλανίδης χαστούκισε τον Καραμανλή, λόγω του ότι έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της Αναγέννησης, ενώ οι «ροσονέρι» υποστηρίζουν ότι και ο Βοσκόπουλος δέχτηκε κλοτσιές από ανθρώπους των γηπεδούχων. Με τον πρόεδρο της ομάδας των Γιαννιτσών είχε έντονο λεκτικό επεισόδιο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο συνοδευόμενος από αστυνομικούς.
Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της Αναγέννησης διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των Αχαιών...
Στην ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή κάνει μάλιστα και λόγο για...ντοπαρισμένο αντίπαλο και αφήνει σαφείς αιχμές για τη φιλοξενία των Μακεδόνων...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα