Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κόρη Πέτρου Θεοδωρίδη:"Διαιτητές ή...άντρες με φούστες?"

Έξαλλοι με το διαιτητή Βαλιώτη ήταν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ο λόγος, φυσικά, δεν ήταν άλλος από την άρνηση του Λαρισαίου ρέφερι να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ των «λιονταριών» σε χτύπημα που δέχτηκε ο Γκουγκουλιάς εντός περιοχής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Η Νίκη Βόλου πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 όμως οι Σερραίοι βράζουν και  ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε η κόρη του Πέτρου Θεοδωρίδη, Μόνα, η οποία έκανε λόγο για άντρες με...φούστες!
«Ήρθαμε στο γήπεδο για να τιμήσουμε τη μνήμη του πατέρα μας. Ήρθα για να δω άνδρες να παίζουν μπάλα και τελικά είδα άνδρες με φούστες σαν τη δικιά μου», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον OTE TV.
Και ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο Γιώργος Γκουγξουλιάς ανέφεραν πως ο διαιτητής δεν σεβάστηκε τη μνήμη του νεκρού προέδρου.Χαρακτησιτικές οι δηλώσεις του Γκουγκουλιά που στη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε έσπασε τη μύτη του!
«Αν με σπασμένη μύτη και με το να τρέχει αίμα από παντού δεν ήταν αυτό πέναλτι, τότε τι να πω; Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον πρόεδρό μας, θέλαμε τη νίκη για τους βαθμούς, γενικά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη νίκη. Φαίνεται, όμως, ότι δεν μας θέλουν στο πρωτάθλημα. Τι άλλο έπρεπε να δει για να δώσει το πέναλτι; Πρέπει να πεθάνουμε; Ευτυχώς που το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό, γιατί δεν θα μας πιστεύει κανένας! Να σεβαστούν τη μνήμη του νεκρού προέδρου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα