Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Παράγοντας ΑΟ Χανίων:"Είτε ποδοσφαιριστές, όχι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!"

Οι παίχτες των Χανίων έκαναν το...λάθος να ζητήσουν τα οφειλόμενα από τη διοίκηση της ομάδας τους και η απάντηση που πήραν από μέλος της διοίκησης στο facebook μάλλον τους...αποστώμωσε, καθώς ο Κρητικός παράγοντας τους σύγκρινε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και τους έσουρε πολλά άλλα!
Παρατίθενται τα γλαφυρά λεγόμενα του παράγοντα των Χανίων:
"Σ' ένα ποδόσφαιρο διαλυμένο έχετε (σ.σ. ποδοσφαιριστές) πάρει προκαταβολές, έχετε πάρει μισθούς, έχετε πάρει έναντι για το 2013, παίρνετε επίσης χαρτζιλίκι που συνήθως δεν γράφεται πουθενά. Εχετε τα εισιτήρια σας για να πηγαίνετε στα σπίτια σας επίσης πληρωμένα από την ομάδα.
Η ομάδα είναι 8η στους 11 και αν δεν υπήρχε η εξάδα οι ΑΟΧίτες θα έβλεπαν τούρκικα σίριαλ κονσέρβα τις Κυριακές αντί να έρχονται στο στάδιο. Στέλνετε αδιάβαστο τον κόσμο όποτε έρχεται να σας δει στα εντός. Φεύγει και παραμιλάει. Και λέγαμε γιατί???
Ούτε το γήπεδο φταίει ούτε η κατάρα και καλά! Τίποτα! Φταίει η συνδικαλιστική, δημοσιουπαλληλική και τουριστική νοοτροπία μερικών που παρασύρουν και τους υπόλοιπους! Από ανακοινώσεις καλά τα πάτε, το δείξατε και τον Οκτώβρη. Ποδοσφαιριστές είστε ρε, όχι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!!! ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα