Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΠΑΣ Γιάννενα:Με εξώδικο προς την εφημερίδα "Goal" απαντά στα σενάρια για πώληση της ομάδας ο Χριστοβασίλης!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" που ανέφερε πως ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι υπό πώληση, εξόργισε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια και απάντησε με εξώδικο προς την εφημερίδα!Ο ΠΑΣ κατηγορεί το "Goal" πως σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα ενόψει των τριών τελευταίων κρίσιμων αγωνιστικών προς όφελος άλλων..!
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα και του Γιώργου Χριστοβασίλη: «Με έκπληξη και δικαιολογημένη αγανάκτηση αναγνώσαμε το «ρεπορτάζ», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας σήμερα, 4η Απριλίου 2013, και συγκεκριμένα στη σελίδα 5 του υπ' αριθμ. 3.331 φύλλου σας. Το «ρεπορτάζ» αυτό έφερε τον τίτλο «Ο ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ», και αναφερόταν σε αυτό, δήθεν πρόθεσή του πρώτου εξ ημών, να πωλήσω το πλειοψηφικό μου πακέτο που κατέχω στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε επιχειρηματία της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και σε θέματα που αφορούν τον προπονητή της ΠΑΕ, Κ. Χριστόπουλο.
Η κακή σας πληροφόρηση, έως και κατασκευή «ειδήσεων» από εσάς, σας οδήγησε να αναφέρετε, όπως προανέφερα, ότι δήθεν πωλείται η δεύτερη εξ ημών ΠΑΕ, και πως μάλιστα ο πρώτος ημών, έχω ήδη προχωρήσει, σε συμφωνία με επιχειρηματία της πόλης. ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά ότι έχω προχωρήσει σε συζητήσεις με δική μου πρωτοβουλία ή με πρωτοβουλία οιουδήποτε άλλου, με αντικείμενο την πώληση της δεύτερης εξ ημών ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Διαψεύδω επίσης μετ' επιτάσεως , ότι οιοσδήποτε με πλησίασε με στόχο την οιαδήποτε εμπλοκή του στην Π.Α.Ε.. Σημειωτέον δε και σας το κάνω σαφές, ότι σκέψη περί πωλήσεως της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΟΥΔΕΠΟΤΕ πέρασε από το μυαλό μου.
Είναι αναμφίβολο και πασιφανές, ότι η πρόθεσή σας, δια του εν λόγω δημοσιεύματος, αλλά και περί των "αναζητήσεών" σας και δήθεν ρητορικών ερωτημάτων σας, σχετικά με τον προπονητή της ομάδος μας και προηγούμενου προπονητή αυτής, είναι να δημιουργήσετε αναταραχή για το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, ενόψει των τριών κρίσιμων για την ομάδα αγωνιστικών που ακολουθούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα