Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ανακοίνωσε Φυντάνη η Παναχαϊκή

Το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες μέρες έγινε με τον Ηλία Φυντάνη. Ο 50χρονος τεχνικός απολύθηκε από το Βύζαντα, επειδή στήριξε τους παίχτες στο θέμα των οικονομικών, στη συνέχεια η διοίκηση το μετάνιωσε και είπε να τον κρατήσει, αλλά τελικά επειδή οι παίχτες συνέχισαν να μην πληρώνονται, ο Φυντάνης αποχώρησε από μόνος του!
Ομάδα δεν άργησε να βρει, καθώς υπέγραψε στην Παναχαϊκή, παρόλο που είχε δεχτεί και πρόταση από τον Πανηλειακό, όπου με τον Αλέξη Κούγια έχει μια σχέση μίσους και πάθους, στη δεύτερη πια θητεία του στην ομάδα των Πατρών...!Υπενθυμίζουμε πως η Παναχαϊκή είχε λύσει τη συνεργασία της προ ολίγων ημερών με τον Άγγελο Διγκόζη...
Η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της επισημοποίησε τη συνεργασία των δύο πλευρών, εκφράζοντας παράλληλα και τα συλληπητήριά της στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη:

Η ανακοίνωση: «1) Νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ο Ηλίας Φυντάνης.
Ο Ηλίας Φυντάνης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι ο προπονητής που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που βρέθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανταποκρίθηκε με απόλυτο τρόπο και με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντα του.
Με τον Ηλία Φυντάνη η ΠΑΕ Παναχαϊκή από την 7η θέση στην Γ’ Εθνική κατηγορία κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην B’ Εθνική μετά από 5 χρόνια.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπάθησε να εμπιστευτεί νεαρούς προπονητές αλλά δυστυχώς το εγχείρημα της απέτυχε και ειδικά με τις περιπτώσεις Αντωνίου και Διγκόζη θα αναφερθούμε μετά το πέρας του πρωταθλήματος.
2) Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές συλλυπούνται την οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, για τον άδικο θάνατο του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα