Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τζανόπουλος:"Με περισσότερες ομαδες στους ομίλους η νέα Γ Εθνική αν χρειαστεί"

Η νέα μορφήτης Γ Εθνικής αναμένεται με...ανυπομονησία από τις ομάδες αφού δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρος ο αριθμός των ομάδων στους ομίλους και ο τρόπος που αυτοί θα διαχωριστούν!
Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μίλησε στον Novaspor FM, o πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος, τονίζοντας πως περισσότεροι όμιλοι αποκλείεται να γίνουν, όμως περισσότερες ομαδες σε κάθε όμιλο είναι πολύ πιθανό!
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε για την αναδιοργάνωση της κατηγορίας. Βαδίζουμε την τελική μορφή που θα έχει η Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων. Για την Β’ Εθνική δεν έχουμε λόγο εμείς, καθώς αυτή θα οργανώσει το δικό της κομμάτι ξεχωριστά. Φέτος θα είναι οι έξι οι όμιλοι αλλά από εκεί και πέρα θα μειωθούν στους τέσσερις. Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν βάσει των συμμετοχών που θα καταθέσουν μέχρι και τις 31 του μήνα με γεωγραφικά κριτήρια. Αν χρειαστεί θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες ανά όμιλο, και όχι περισσότεροι όμιλοι. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο κομμάτι γεωγραφικά και χρειάζεται προσοχή. Θα ξεκινήσουμε από βόρεια και θα φτιάξουμε τους ομίλους ανάλογα με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα