Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αποχώρηση Σάμιου από τη Δόξα Δράμας, αναλαμβάνουν οι αδελφοί Σεργιάδη!

Με τη λήξη της συνεδρίασης της Ένωσης Β’ - Γ' Εθνικής, προέκυψαν τα σπουδαία για τη Δόξα Δράμας...Ο πρώην πλέον ισχυρός άνδρας των «μαυραετών», Θανάσης Σάμιος, με επίσημη δήλωσή του, έκανε γνωστό πως δεν συνεχίζει στην ομάδα της Δράμας.
Η ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά:
 «Σήμερα είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε συνέλευση της Λίγκας με την ιδιότητα του προέδρου της Δόξα Δράμας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για το σεβασμό με τον οποίο με περιβάλατε όλα αυτά τα χρόνια. Το ποδόσφαιρο θα παραμείνει πάθος μου και, επειδή όλοι εδώ μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για αυτό, σας εύχομαι, με ενότητα και απαλλαγμένοι από οπαδισμό, να κάνετε ό,τι καλύτερο για την προστασία και την προαγωγή του, γιατί, εκτός από άθλημα, χαρά και παιχνίδι, είναι καθρέπτης της ίδιας της κοινωνίας μας».
Το σημαντικό για τη Δόξα είναι πλέον η διάδοχη κατάσταση και όπως φαίνεται ανοίγει ο δρόμος για την ανάληψη της ηγεσίας της ομαδας από τους αδερφούς Σεργιάδη. Οι εν λόγω υποψήφιοι επενδυτές αναμένονται τις αμέσως προσεχείς ώρες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και σύντομα να πέσουν οι απαιτούμενες υπογραφές ώστε να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας της Δράμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα