Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ρόκας:"Ο Δήμαρχος Μαγούλας μας κοροιδεύει, και μπάλα να βρει στο δρόμο θα την περάσει για χειροβομβίδα!"

Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρα μεταξύ Αστέρα Μαγούλας και του Δημάρχου Ελευσίνας κ.Τσουκαλά...Η άρνηση του Δήμου Ελευσίνας να παραχωρήσει γήπεδο στον Αστέρα Μαγούλας έχει...τρελάνει τους νεοφώτιστους στη Β’ Εθνική, οι οποίοι τελικά βρήκαν για λίγες ημέρες στέγη στο παλιό γήπεδο του Βύζαντα Μεγάρων.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας Αντώνης Ρόκας, με επίσημη δήλωσή του, κατηγόρησε ανοιχτά τη δημοτική αρχή της Ελευσίνας, υποστηρίζοντας πως κοροϊδεύει την ομάδα στο γηπεδικό ζήτημα και πως γενικώς δεν εχει ιδεά από ποδόσφαιρο...
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: «Ο Αστέρας Μαγούλας και εγώ προσωπικά έχουμε σεβαστεί τον Δήμο Ελευσίνας και τον δήμαρχο και με το παραπάνω χωρίς μάλιστα να το αξίζουν. Η φαρσοκωμωδία όσον αφορά τα γήπεδα δεν έχει όρια… Το επιστέγασμα ήταν ότι ο δήμαρχος θίχτηκε από κάποια  δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων που ανέφεραν ότι ο δήμος ‘‘κρέμασε’’ τελευταία στιγμή τον Αστέρα Μαγούλας μη παραχωρώντας του το Δημοτικό Στάδιο, δηλαδή από την αλήθεια. Το αποτέλεσμα ήταν ο δήμος να αναρτήσει  κακήν κακώς ανακοίνωση για την εμφάνιση προβλήματος στο χλοοτάπητα στην ιστοσελίδα του και ο δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία να μου δηλώσει ότι ‘‘σταματάνε οι χάρες στον Αστέρα Μαγούλας’’.

Έχω καταλάβει ότι δυστυχώς αποφασίζουν άλλοι με δήμαρχο εσάς. Επίσης ξέρω πως αν βρίσκατε στο δρόμο μία μπάλα, θα την πηγαίνατε στην Αστυνομία για χειροβομβίδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΡΟΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα