Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τα έχωσε κανονικά ο Σάντος στους παίχτες στο ημίχρονο του αγώνα με Λιχτενστάιν!

Τα...εξ αμάξης άκουσαν οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος στο ημίχρονο του παιχνιδιού με το Λιχτενστάιν, το οποίο και έληξε με αγχωτική νίκη με 0-1.
Ο Σάντος ήταν λάβρος εναντίον ορισμένων απιχτών για τη χαλαρότητα και την ατονία που επέδειχνε και απείλησε να πάρει κεφάλια έτσι και η εικόνα δεν βελτιωνόταν στο δεύτερο ημίχρονο!Όπως  φάνηκε οι φωνές Σάντος είχαν αποτέλεσμα και η Εθνική εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο μέρος και έφυγε από το κρατίδιο του Λιχτενστάιν με το πολύτιμο διπλό.
Στη συνέντευξη τύπου μετά ο Σάντος ήταν ακόμα εξοργισμένος παρά τη νίκη και μίλησε για ομάδα-ντροπή στο πρώτο ημίχρονο και καρικατούρα!
 «Τουλάχιστον, ως προπονητής νιώθω ντροπή και ελπίζω και οι ποδοσφαιριστές μου το ίδιο, αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια καρικατούρα. Η κατοχή ήταν στα ίδια επίπεδα, ούτε μαρκάραμε ούτε πιέζαμε, δεν είχαμε σωστές αποστάσεις και δεν καταφέραμε να βγάλουμε τίποτα από όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Πραγματικά, αν ήμουν στην εξέδρα, δεν θα μπορούσα να καταλάβω ποια ομάδα ήταν η Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να δείξουμε σοβαρότητα»,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα