Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Παναχαϊκή:"Τιτίκα ο Κοιλιάρας, ανέκδοτο να διαμαρτυρεται για τη διαιτησία ο Ηρακλής Ψαχνών"

Ανακοίνωση εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών σε άκρως ειρωνικό τόνο εξέδωσε η Παναχαϊκή για το μεταξύ τους παιχνίδι, αναφέροντας πως είναι ανέκδοτο να διαμαρτύρεται η ομαδα της Εύβοιας για τη διαιτησία, ενώ προχωρά σε βαριούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Κοιλιάρα και του Τζάνη τους οποίους χαρακτηρίζει...τιτίκα και παλαιστή αντίστοιχα!
Απόσπασμα της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει με τις πιο θερμές ευχαριστίες τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό του Ηρακλή Ψαχνών για την καταπληκτική φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Ειδικά οι μπουνιές και οι κλωτσιές του Τζανή και του γνωστού κολλητού του επί χρόνια (είναι μεγάλος ποδοσφαιρικός έρωτας αυτός) του Λυράκη, τον Στουρνάρα, στην καταπακτή εναντίον του Γιώργου Κόλτζου και μικρών ποδοσφαιριστών μας θα μας μείνουν αξέχαστες. Θα μας μείνουν επίσης αξέχαστες οι βρισιές κατά τη διάρκεια του αγώνα εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας από τον συνταξιούχο του Ολυμπιακού Βόλου, Παλαιολόγο.
Το τελευταίο ανέκδοτο στο ποδόσφαιρο είναι να κάνει δηλώσεις διαμαρτυρίας ο Ηρακλής Ψαχνών, η ομάδα του Πριόνα που έχει ανιψιό τον Κάμπαξη και η ομάδα που ανήκει σε ένωση την οποία πρόεδρος είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Το τελευταίο ανέκδοτο είναι να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Ηρακλής Ψαχνών που έχει κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι στην κατηγορία, έχει δεχτεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες και που οι διαιτητές έχουν ξεχάσει να σφυρίζουν πέναλτι εις βάρος του.
Η ομάδα που έχει σαν σέντερ μπακ δύο πιο σκληρούς και αργούς ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και που στο χθεσινό παιχνίδι οι εγκληματίες ποδοσφαιριστές Τζανης, Παλαιολόγος, Ντάνιελ, Στουρνάρας και η γνωστή Τιτίκα, ο Κοιλιάρας, θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί απευθείας είτε με 2η κίτρινη κάρτα είτε για επικίνδυνο παιχνίδι είτε για θέατρο και τελικώς δέχτηκαν μόνο μία κίτρινη κάρτα ο Στουρνάρας και δύο κίτρινες κάρτες ο Τζάνης, ο οποίος θα έπρεπε να είχε δεχτεί 4 φορές την κόκκινη κάρτα απευθείας, αφού το παιδί αυτό ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να αλλάξει άθλημα για να αγωνίζεται στην ελεύθερη πάλη"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα