Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κένταλ:"Στην Ελλάδα υπήρχε διευθυντής για αποφυγή στησίματος των αγώνων!"

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο BBC με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο "Love Affairs & Marriage: My Life in Football" έδωσε ο πρώην προπονητής της Σκόντα Ξάνθης (1994-1995) και του Εθνικού Πειραιώς (1998-1999), στην οποία και έριξε...νέες βόμβες σχετικά με τα στημένα στη χώρα μας. Ο Κένταλ είπε πως υπήρχε ακόμα και διευθυντής για τα...στημένα στις ομάδες που σκοπό είχε να αποφεύγει το στήσιμο πριν από κάθε ματς!
Απόσπασμα των όσων δήλωσε ο Κένταλ:
«Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν στημένοι αγώνες εκεί;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου, Άλαν Γκριν με τον Κένταλ να απαντάει αρχικά: «Πρέπει να υπήρχαν, διότι χάσαμε τους πρώτους 3 αγώνες. Στην πραγματικότητα ήταν μεγάλο λάθος να πάω εκεί, μετάνιωσα που πήγα. Βέβαια, πήρα μία απόφαση και την αποδέχθηκα. Ήμουν ακόμα στο παιχνίδι και μου άρεσε να δουλεύω με παίκτες. Δεν ήταν σωστά τα πράγματα εκεί, αλλά μου γέμισε το κενό.
Για τα στημένα γνωρίζω ένα πράγμα. Ένας από τους διευθυντές συνήθιζε να κάθεται στα αποδυτήρια μέχρι οι ποδοσφαιριστές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν ήταν σίγουροι από τη διοίκηση για τον προπονητή, μήπως κι εμφανιστεί κάποιος να του δώσει χρήματα ώστε να στήσει το ματς. Κι εγώ δεν ήθελα κάποιον διευθυντή στα αποδυτήρια. Αυτοί επέμεναν να έχουν κάποιον εκεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα