Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και ο καιρός που περναει χωρίς οι Κρητικοί να μπορούν να σημειώσουν νίκη, έκανε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να προχωρήσουν σε ανακοίνωση"συγνώμης" από τον κόσμο τους. Οι παίχτες της ομαδας υπόσχονται να δωσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συνεχεια ώστε να βγάλουν τους Κρητικούς από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που εχουν περιέλθει:
«Ως ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας. Συγγνώμη για την τελευταία θέση, συγγνώμη γιατί δεν σας έχουμε δώσει ακόμα την χαρά της νίκης και συγγνώμη για την πρόσφατη ήττα-ντροπή, λόγω της έκτασης του σκορ, από τον Ολυμπιακό.
 
Να ξέρετε όμως ότι έχουμε αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να βγει γρήγορα ο ΟΦΗ από το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
 
Φέτος στην ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ο κόσμος είναι δίπλα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια και η διοίκηση από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες περιόδους. Πλέον όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον προπονητή μας, τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και γενικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουμε την ιερή υποχρέωση να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα