Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

"Παπαδόπουλε φύγε από τον Ηρακλή!"

Η ήττα από τον Βατανιακό ήταν αυτή που εξόργισε τους οπαδούς του Ηρακλή μερίδα των οποίων πλέον απαιτούν την απομάκρυνση του Θοδωρή Παπαδόπουλου!Η «Αυτόνομη Θύρα 10» λοιπόν καταφέρεται εναντίον του προέδρου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της αναφέροντας πως απέτυχε στη θητεία του και πρέπει να απομακρυνθεί για το καλό του συλλόγου.
Απόσπασμα της ανακοίνωσης των φιλάθλων του γηραιού:"Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε να αραδιάζουμε τα επιχειρήματα μας και να εξηγούμε για ποιους λόγους ήρθε η ώρα Παπαδόπουλε να φύγεις από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Χθες για μας ο διαιτητής σφυρίζοντας τη λήξη του αγώνα με τον Βατανιακό, σφύριξε και τη λήξη της δικής σου θητείας στον προεδρικό θώκο του μεγαλυτέρου συλλόγου, στον οποίο δεν προσέφερες τίποτα απολύτως, πέρα από επαναλαμβανόμενες αποτυχίες. Η μεγαλύτερη σου αποτυχία όμως ήταν ότι ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν αντιλήφτηκες ποιον σύλλογο διοικείς.
 
Μέσα στις επόμενες μέρες οφείλεις να ανακοινώσεις δημόσια ότι μεταβιβάζεις τις μετοχές της ομάδας και παράλληλα να ενημερώσεις τον οποιονδήποτε πιθανό αγοραστή για τα χρέη που έχεις δημιουργήσει αποτυγχάνοντας συνεχώς σε κάθε στόχο που η ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ σου έθεσε.
 
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αυλικοί σου (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι τρομάρα μας) επιμένουν ότι η μάζα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ σε υποστηρίζει και ότι μόνο η Αυτόνομη αντιτίθεται σε σένα. Θα σε ενημερώσουμε λοιπόν επειδή δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ΗΡΑΚΛΗΣ, ότι αυτές οι λίγες δεκάδες που σου σφίγγουν το χέρι στα επίσημα και οι ελάχιστοι που σε αβαντάρουν από κόμπλεξ σε κάποια μίζερα φόρουμ, δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό από αυτό που εννοούμε όταν λέμε λαός του ΗΡΑΚΛΗ.
 
Ο δρόμος τον οποίο διάλεξες δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Βαλε πωλητήριο, ανακοίνωσε τα χρέη και στήριξε την ομάδα όσο μπορείς (αν μπορείς) ώστε να απεμπλακείς μια ώρα γρηγορότερα."
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα