Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

"Είναι βλάκες οι ρατσιστές οπαδοί της ΤΣΣΚΑ"

Ρατσιστικά συνθήματα άκουσε ο παίχτης της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρά, που επισκίσασν την νίκη των πολιτών μέσα στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ. Ο Τουρέ εμφανίστηκε έξαλλος με τα όσα άκουσε  από τους Ρώσους οπαδούς.
"Δεν είμαι μόνο απογοητευμένος, είμαι οργισμένος. Πραγματικά απογοητεύτηκα πάρα πολύ με αυτό που έκαναν σήμερα αυτοί οι οπαδοί και νομίζω ότι η UEFA πρέπει να αναλάβει δράση, επειδή οι παίκτες με διαφορετικό χρώμα δέρματος θα βρίσκονται πάντα στην ίδια θέση.
Για μένα, ως αρχηγός, φορούσα ένα περιβραχιόνιο που να λέει «όχι στο ρατσισμό» και απογοητεύτηκα πλήρως. Θέλω να δω την UEFA να αναλαμβάνει δράση.
Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί, αλλιώς θα συνεχίσουν έτσι. Ίσως θα μπορούσαν να τιμωρήσουν την έδρα τους, δεν ξέρω, ίσως για ένα- δύο μήνες ή... για ένα-δυο χρόνια!
Ο σύλλογος λέει ότι πρέπει να εκπαιδεύσουν τους οπαδούς, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αρκεί. Έχει παραγίνει η κατάσταση. Πρέπει να το σταματήσουμε τώρα. Είναι βλάκες αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα