Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αποχή οι παίχτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Σε αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Οι παίχτες του Αλέξη Αλεξίου έκαναν αποχή από την προπόνηση την Τετάρτη (16/10)εκδίδοντας και ανακοίνωση τονίζοντας ότι είναι απλήρωτοι τέσσερις μήνες και προκύπτει θέμα επιβίωσης.
Η ανακοίνωση: «Οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών ενημερώνουμε ότι δεν κάναμε προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουμε φτάσει στα όριά μας και το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε. Είμαστε όλοι απλήρωτοι για τέσσερις μήνες, ουσιαστικά από την αρχή της χρονιάς, παίκτες, τεχνικό τιμ και υπάλληλοι. Η διοίκηση δεν είναι κοντά μας, μένει σε λόγια και υποσχέσεις, δεν είδαμε τίποτα στην πράξη.
Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης για πολλούς, δεν γίνεται να βάζουμε από την τσέπη μας χρήματα, για να λέμε ότι παίζουμε Β' Εθνική. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες, που διογκώνονται από την κακή βαθμολογική μας θέση. Αυτά τα προβλήματα, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά, μας πηγαίνουν πιο πίσω και δυσκολεύουν το έργο μας. Όσοι αγαπάνε την ομάδα πρέπει να βοηθήσουν όσο μπορούν για να βγούμε από το αδιέξοδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα