Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αιχμές προς την ΕΠΟ και αποχώρηση από το πρωτάθλημα για τον Όλυμπο Κέρκυρας

Ακόμα μια ομάδα της Γ Εθνικής φαίνεται πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Όλυμπο Κέρκυρας, ο οποίος και αποχωρεί, αφήνοντας αιχμές προς την ΕΠΟ και τον Γιώργο Σαρρή.
Απόσπασμα της ανακοίνωσης:

"Κύριοι,
Το Δ.Σ. της ομάδας μας αποφάσισε την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ομόφωνα με μόνο διαφωνούντα τον πρόεδρο μας, ο οποίος επέμενε ότι θα πρέπει με κάθε κόστος η ομάδα να συμμετέχει ως το τέλος.

Η αντιμετώπιση της ΕΠΟ προς τα ερασιτεχνικά σωματεία θεωρούμε ότι είναι μόνο εισπρακτική και τίποτε περισσότερο, κάνει πρωταθλήματα με τον κόπο και τον ιδρώτα των παραγόντων, που μοχθούν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος κ. Σαρρής, δεν χαρακτήρισε καν νησιωτική ομάδα το Ιστορικό μας σωματείο και το άφησε εκτός μιας χρηματοδότησης που ανήγγειλε για τις ομάδες της Κρήτης και των Κυκλάδων και εσείς σαν ΕΠΣΚ δεν κάνατε απολύτως τίποτα τότε, θα έπρεπε να έλθει έγγραφη διαμαρτυρία του συλλόγου μας σε σας για να ευαισθητοποιηθείτε και να ζητήσετε μετά από 40 μέρες να ενταχθεί και ο Όλυμπος στα νησιωτικά σωματεία.

Με κάθε τιμή,
Ο Πρόεδρος, Πίκουλας Σπυρίδων
Ο Γεν. Γραμματέας, Ρώσσης Αναστάσιος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα