Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Χρήστος Δάρας θα είναι ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου

Η θητεία της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου, λήγει στις 14 Μαρτίου, και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε ήδη. Ο Χρήστος Δάρας λοιπόν θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος μετά τη λήξη τηςόπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra».

Ο γνωστός ορθοπεδικός, ο οποίος εκτελεί και χρέη γιατρού στους «κυανέρυθρους», τόνισε ότι στόχος του είναι να συνεισφέρει στην προσπάθεια να βγει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης από το οικονομικό αδιέξοδο ενώ υποστήριξε τον πρώην πρόεδρο γιώργο Τσακίρη.
Απόσπασμα των δηλώσεών του: «Η προσωρινή διοίκηση που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο λήγει στις 14 Μαρτίου. Ή έπρεπε λοιπόν, να μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ ή να βρεθούν άτομα που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα μπορέσουν να βοηθήσουν μέχρι να μπει σε κάποιο ρυθμιστικό άρθρο, είτε είναι το 106, είτε το 99 είτε το 1800, ώστε εκτός από το να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα, που φαίνεται πως θα σωθεί, να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα. Γιατί αν δεν γίνουν αυτά τα δύο δεν θα σταθεί στην κατηγορία που του αρμόζει να είναι. Από τότε που έφυγε ο κύριος Τσακίρης η ομάδα είναι μέσα στα χρέη. Και κανείς γνήσιος άνθρωπος που αγαπά τον Πανιώνιο, δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Αν υπήρχε ένας πρόεδρος-ορόσημο ήταν εκείνος»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα