Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δεν αναφέρθηκε ποτέ παράνομος στοιχηματισμός στο Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου, λέει η Football League

Εξηγήσεις για το θέμα με τα διαφημιστικά φυλλάδια που εμφανίστηκαν στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Βόλου, έδωσε η Football League.
Διευκρινίστηκε πως στο Δ.Σ. δεν αναφέρθηκε ποτέ πως έγινε παράνομος στοιχηματισμός όπως κυκλοφόρησε, ενώ η διοργανώτρια αρχή τόνισε πως η θεσσαλική ΠΑΕ κινήθηκε ήδη νομικά κατά αυτών που μοίρασαν τα περίφημα φύλλαδια με εταιρία στοιχηματισμού που δεν είχε σχετική άδεια.

Η ανακοίνωση:
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE , o πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τα μέλη του σχετικά με τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων που έγινε, στον αγώνα ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.
Η διακίνηση διαφημιστικού υλικού που εμφάνιζε εταιρία που προσφέρει διαδικτυακό στοίχημα, άνευ σχετικής αδείας, ενέπεσε στην αντίληψη των υπευθύνων της γηπεδούχου ΠΑΕ, μετά από γνωστοποίηση και εκπροσώπου, και η αντίδραση τους υπήρξε άμεση για την απομάκρυνση των σχετικών φυλλαδίων. Το ίδιο βράδυ , αμέσως μετά τον αγώνα, συνήλθε το Δ.Σ. της ομάδας και αποφάσισε την υποβολή μήνυσης κατ’ αγνώστων.
Ο κ. Καλογιάννης ανέγνωσε την επιστολή που απέστειλε στην ΟΠΑΠ Α.Ε., και ανέφερε ότι σε περίπτωση υποβολής προστίμου από την εταιρία, αυτό θα κληθεί να πληρώσει η γηπεδούχος ΠΑΕ. 
Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας αναφέρθηκε ότι παίχτηκε παράνομος στοιχηματισμός στον εν λόγω αγώνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα