Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Αναστασιάδης διετίας στην Τούμπα, δέκα χρόνια μετά με βοηθό Γκαρσία!

Η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα είναι πλέον γεγονός.Δέκα χρόνια μετά λοιπόν και όλοι στο δικέφαλο ευελπιστούν  πως θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους τίτλους.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα. Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση.
Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης «ο Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει».
Ενώ για τη θέση του βοηθού προωθείται πολύ η λυση του Πάμπλο Γκαρσία με το θέμα να θεωρείται πια ημερών για να κριθεί λήξαν, και ο Ουρουγυαν΄ς να επιστρέψει στο δικέφαλο σε άλλο πόστο πια, αυτό του βοηθού προπονητή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα