Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ψυχοθεραπεία στους Βραζιλιάνους ποδοσσφαιριστες!

ΑΚόμα και οι καλύτεροι χρειάζονται τον ψυχολόγο τους!Τη βοήθεια ειδικής ομάδας ψυχολόγων ζήτησε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, βλέποντας τους περισσότερους από τους παίκτες της Βραζιλίας σε κατάσταση σοκ μετά το παιχνίδι με τη Χιλή.
Ο τεχνικός της «σελεσάο» δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές να ξεσπούν σε κλάματα στα αποδυτήρια και θέλησε να προλάβει τα χειρότερα εν όψει της συνέχειας.
Οι ψυχολόγοι που πήγαν στο ξενοδοχείο και είχαν ως επικεφαλής τη διακεκριμένη επιστήμονα Ρεγκίνα Μπραντάο διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.
Άκουσαν, μάλιστα, τον Σκολάρι να λέει ότι «δεν μπορούμε να πάρουμε το Μουντιάλ αν παίζουμε με φόβο» και να προσθέτει ότι και τις προηγούμενες ημέρες είχε διαπιστώσει ότι αρκετοί παίκτες του φοβούνταν να πάρουν πρωτοβουλίες και να ζητούν την μπάλα κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Σημειωτέον ότι η ψυχοθεραπεία των Βραζιλιάνων κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και ήταν κατά κύριο λόγο ομαδική...Αναμένουμε να δούμε αν αποδώσει καρπούς και η Βραζιλία εμφανιστεί καλύτερη μέχρι το τέλος του Μουντιάλ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα