Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τέλος ο Ρανιέρι, αλλά με "παχυλή"αποζημίωση

Η ήττα από τα Νησιά Φερόε με 0-1 μέσα στο Γ.Καραϊσκάκης ήταν ίσως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Και φυσικά ο προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι είναι αυτός που πληρώνει το μάρμαρο.Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, μετά την ντροπιαστική ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα Νησιά Φερόε έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα το πρωί του Σαββάτου και ο Ιταλός συμφώνησε να αποχωρήσει από την Εθνική.
To παχυλό συμβόλαιο του Ρανιέρι για 800.000 ευρώ το χρόνο ήταν το αγκάθι για να σπάσει το συμβόλαιο του Ιταλού, καθώς έπρεπε να του καταβληθει ολόκληρο το ποσό για 2 χρόνια. γι αυτό και ο Ιταλός δεν ήθελε να παραιτηθεί, για να ειπράξει όλο το ποσό. Κορόιδο είναι?
Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, κράτησαν σχεδόν όλη τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο και τελικά είχαν αποτέλεσμα να βρεθεί η χρυσή τομή με αποζημίωση που φαίνεται πως αφήνει ικανοπιμένους τόσο την ΕΠΟ όσο και τον Ιταλό.
Έτσι, ο Ρανιέρι θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο στο φιλικό με τη Σερβία στο γήπεδο των Περιβολίων και στη συνέχεια η Ομοσπονδία θα ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασής του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα