Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

"Κράξανε"τον Σιδηρόπουλο για το Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

"Μαντάρα" τα έκανε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2) την Τετάρτη (5/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και προκάλεσε την οργή της αγγλικής ομάδας.
Ο Ελληνας ρέφερι αρνήθηκε δύο πέναλτι στον Σέρχιο Αγουέρο, απέβαλε δύο παίκτες της Σίτι, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη της ΤΣΣΚΑ («κιτρίνισε» άλλο παίκτη σε φάουλ του Πόντους Βέρνμπλουμ πάνω στον Αγουέρο).
Ετσι, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Βενσάν Κομπανί, παραδέχτηκε μεν την κακή εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει την διαιτησία του Σιδηρόπουλου, χαρακτηρίζοντάς την «διαιτησία για γέλια».
«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Είμαστε άτυχοι φέτος σε αυτόν τον τομέα. Όμως το να δείχνεις κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη είναι για γέλια. Έγινε όμως. Όλοι κάνουμε λάθη και πιθανότατα εμείς κάναμε στο ματς περισσότερα λάθη από τον διαιτητή. Κάποια στιγμή θα πάρουμε κι εμείς ένα σφύριγμα που θα ξεσηκώσει τους αντιπάλους. Δεν μπορεί να είναι πάντα όλα εναντίον μας», ανέφερε ο αρχηγός της Σίτι.
Στη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου αναφέρθηκε και ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αρνούμενος ωστόσο να τον συνδέσει με το τελικό αποτέλεσμα, λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν είναι καθήκον μου να σχολιάσω την εμφάνιση του διαιτητή. Εσείς θα αποφασίσετε αν πήρε μια καλή ή μια κακή απόφαση. Σήμερα η διαφορά δεν έγινε μόνο από τα λάθη του διαιτητή. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες για τον τρόπο που παίξαμε και για αυτό δεν θέλω να συνδέσω τον διαιτητή με το αποτέλεσμα».
Εκεί όμως που ο Τάσος Σιδηρόπουλος έφαγε το μεγάλο… κράξιμο ήταν στα social media με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για στημένη διαιτησία. Κάποιοι άλλοι έλεγαν πως θα πρέπει να τιμωρηθεί εφ' όρου ζωής και να μην ξαναδιαιτητεύσει, ενώ υπήρξε και κάποιος (μάλλον Ελληνας) που υποστήριξε χαριτολογώντας πως ο Σιδηρόπουλος είναι μέλος του φαν κλαμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα