Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Καλογιάννης:"Κύριοι θα σας κλείσουν μέσα αν στήνετε ματς στη Β Εθνική!"

Ωραία ομιλία έβγαλε ο πρόεδρος της Β Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης στο Δ.Σ. της Παρασκευής (7/11)! Ο Καλογιάννης ουσιαστικά είπε στους προέδρους των ομάδων να μην σκεφτούν να"στήσουν"παιχνίδια γιατί θα τους..."τσακώσουν"! Ο Καλογιάνννης άφησε να εννοηθεί ότι φοβάται έντονα την πιθανότητα ύπαρξης στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα ή έστω προσπάθειας χειραγώγησης κάποιων παιχνιδιών της κατηγορίας!
«Κύριοι σας επισημαίνω ότι φτάνουν στα αφτιά μου διάφορα άσχημα πράγματα και ανησυχώ πάρα πολύ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια για να διατηρήσουμε ένα επίπεδο. Η διοργανώτρια έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον, ώστε να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Είδατε… Για αυτό φέτος βάλαμε και πλέι άουτ. Λοιπόν, δείξτε μεγάλη προσοχή στα θέματα της διαφάνειας και αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο. Να προσέχετε τι γίνεται, ειδικά αυτή την περίοδο της οικονομικής ανέχειας στις ομάδες σας. Θα πάτε κατηγορούμενοι χωρίς να το πάρετε χαμπάρι. Θα σας κλείσουν μέσα! Να κοιτάτε παίκτες, προπονητές, τους πάντες, αν εσείς βέβαια, είστε εντάξει… Έχουν φτάσει στα αφτιά μου πολλά, που δεν θέλω να πιστέψω και ελπίζω να είναι μόνο φήμες… Τις επόμενες ημέρες θα καλέσω τους αρχηγούς των ομάδων και τους προπονητές για να τους ενημερώσω και αυτούς.Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν μας και μην ξεχνάτε ότι έχουμε και σχετικές ρήτρες από τον ΟΠΑΠ».
Ο...αδέκαστος Σπύρος Καλογιάννης (ξεχνάμε τί έχει γίνει με την Κέρκυρα πριν χρόνια?), θεωρεί ότι με αυτή την ομιλία θα αποτρέψει τα λαμόγια, στα οποία δε,...ιδρώνει το αφτάκι τους, ή όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα