Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πάτσης:"Ο ραδιοφωνικός σταθμός Blue Star ευθυνεται για το κάψιμο του τζιπ μου!"

Ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης, έστειλε εξώδικο σε ραδιοφωνικό σταθμό για ηθική αυτουργία στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του.
Πριν από μιάμιση εβδομάδα το τζιπ του Πάτση βρέθηκε καμένο. Ο Ανδρέας Πάτσης αναζήτησε τους υπεύθυνους του εμπρησμού και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Βόλο, έστειλε εξώδικο στον «Blue Star FM» λέγοντας πως οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι οι ηθικοί αυτουργοί της εμπρηστικής επίθεσης στο όχημά του!
Ο σταθμός απάντησε με επίσημη θέση του, αναφέροντας: «Καμία ευθύνη για τον εμπρησμό του τζιπ δεν έχει το Blue star. Όπως είπε έτσι και έκανε ο Κ.Ανδρέας Πάτσης. Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Blue Star Fm 105,1 έλαβε εξώδικο! Ο ραδιοφωνικός σταθμός και οι υπεύθυνοι αυτού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τον εμπρησμό του τζιπ, όπως επίσης και για οποιαδήποτε άλλη κίνηση βίας! Ο Blue Star Fm είναι ραδιόφωνο που συμμερίζεται τα προβλήματα της ομάδας του! Αλλά και συμπάσχει με τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στο σταθμό και όχι ηθικοί αυτουργοί βίαιων πράξεων. Ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν θα αφήσει έτσι αυτή την προσβολή! Σύντομα θα απαντήσει στον κ. Ανδρέα Πάτση όπως του αναλογεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα