Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Νίκη Βόλου:"Γιατί αγωνίζεται η ομάδα Νέων του ΟΦΗ και η δική μας όχι??"

Την εύλογη απορία της εξέφρασε με επιστολή της στη Super League και την ΕΠΟ η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου για την αναγκαστική απόσυρση των ομάδων υποδομής του συλλόγου από τα πρωταθλήματα μετά την αποχώρηση της πρώτης ομάδας, ενώ οι ομάδες Νέων του ΟΦΗ συνεχίζουν να αγωνίζονται.
Όταν η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Super League, ενημερώθηκε από τη Λίγκα και την ΕΠΟ πως ούτε οι ομάδες Νέων μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών. Ωστόσο, παρά την αποχώρηση του ΟΦΗ από τη Super League, οι ομάδες Νέων των Κρητικών συνεχίζουν να αγωνίζονται. Ο Ερασιτέχνης των «κυανόλευκων» δεν καταφέρεται εναντίον του ΟΦΗ, αλλά εκφράζει τις απορίες της για τη διαφορετική αντιμετώπιση μιας ίδιας κατάστασης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κύριε Πρόεδρε,
     Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την επιλεκτική ευαισθησία που επέδειξε η Διοργανώτρια στο θέμα της συμμετοχής των Τμημάτων Υποδομής των Συλλόγων που αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα.
     Στο προ τριμήνου αίτημά μας, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται οι ομάδες Κ-20, Κ-17 και Κ-15 του Συλλόγου μας στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα που διοργανώνετε, αποφασίσατε ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται οι ομάδες μας.
     Την 18/04/2015 ορίσθηκε και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Κ-20 μεταξύ των ομάδων Ο.Φ.Η. – Πανιώνιος στο Ηράκλειο. Η επί ίσοις όροις αντιμετώπιση όλων των παιδιών που αγωνίζονται και προσπαθούν να διακριθούν θα έπρεπε να είναι η βάση στην οποία θα εδράζεται η οργάνωση των Πρωταθλημάτων σας, κάτι που δυστυχώς δεν αποδείχθηκε.
     Για άλλη μια φορά δείχνετε στο φίλαθλο κοινό της χώρας ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά το δοκούν και χωρίς να διέπονται από τα κριτήρια της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης. Μην απορείτε λοιπόν, γιατί τα γήπεδα της χώρας αδειάζουν συνεχώς.
     Αυτή η διαμαρτυρία δεν έχει να κάνει με την ομάδα του ιστορικού Ο.Φ.Η., του οποίου τη διαχρονική παρουσία στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης αναγνωρίζουμε και τιμούμε, αλλά με την απόφαση της Διοργανώτριας να μην επιτρέψει και στους δικούς μας νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να αγωνίζονται."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα