Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Καρδίτσα:"Για γέλια η διαιτησία Γιαννουλάκη!"

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή τις αποφάσεις του Γιαννουλάκη στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Λαμία για την 11η αγωνιστική της Football League, με το βίντεο του αγώνα να φτάνει μέχρι τον υπουργό Στ.Κοντονή!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση:
«Στο ίδιο έργο θεατές... Η Αναγέννηση έχασε στη Λαμία όχι από την καλύτερη αντίπαλό της αλλά από τις αποφάσεις του διαιτητή Γιαννουλάκη από τα Χανιά που "ανακάλυψε" ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πέναλτι στο 90' της αναμέτρησης κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο το σκορ ήταν στο 1-1.
Φαίνεται ότι τα παράπονα του ιδιοκτήτη της Λαμίας κ. Παπαϊωάννου για την αδικία της ομάδας του στο ματς με την Κέρκυρα έπιασαν τρόπο... Οι φοβερές και τρομερές καταγγελίες  του που έκαναν λόγο για "καμόρα" και για άλλα πολλά... ξαφνικά "μαλάκωσαν"... Επιμένει άραγε στις καταγγελίες του μετά από όσα έγιναν την Κυριακή; Κι αν ναι, θα τις δικαιολογήσει;
Όπως θα δούμε τις επόμενες ώρες από το βίντεο το οποίο θα σταλεί σε όλα τα αρμόδια όργανα (ΚΕΔ, football league, υφυπουργός Αθλητισμού, ΜΜΕ) οι αποφάσεις του Γιαννουλάκη είναι κάτι περισσότερο από προκλητικές!!! Αποκορύφωμα το πέναλτι που αρνείται σε διπλό χέρι και στρώσιμο της μπάλας σε προσπάθεια του Μπλέντι, αλλά και το απίστευτο πέναλτι που ανακάλυψε σε σουτ του Τόσκα και χτύπημα της μπάλας στον... γοφό του Ακασού!!!! Γελούσε όλο το γήπεδο. Και οι Λαμιώτες. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μας είπε συνάδελφος του ρεπορτάζ της Λαμίας τον οποίο βεβαίως δεν θ' αναφέρουμε για ευνόητους λόγους: "Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί..."».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα