Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Παράγοντες Β' Εθνικής:"Άσχετη η Sportradar για τα στημένα, να κάνουμε μηνύσεις τους ποδοσφαιριστές μας!"

Το ΔΣ της Ένωσης Β και Γ Εθνικής στις 28/1 σημαδεύτηκε από την ανακοίνωση αποχώρησησς του Σπύρου Καλογιάννη από της προεδρία της Ένωσης αλλά και από τις...μυθικές ατάκες που ακούστηκαν για το θέμα των συνεχόμενων φακέλων για ύποπτα χειραγώγησης παιχνίδια στην κατηγορία!
Όπως αναφέρει το a-sports.gr, επί παραδείγματι ακούστηκε η πρόταση να γίνονται μηνύσεις σε παίκτες, που κατά την άποψη των διοικούντων μιας ομάδας είχαν μειωμένη απόδοση και άρα τους… έστησαν!
Φυσικά οι περισσότεροι σε αυτή την εντελώς παράλογη προοπτική διαφώνησαν με κάποιους μάλιστα να βάζουν τις φωνές μπροστά σε αυτή την ανεφάρμοστη κορώνα εντυπωσιασμού.
Άλλοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν τα… ανεξήγητα λέγοντας ότι η Sportradar δεν ξέρει τι κάνει και πώς κάποια ματς είναι αδύνατον να χειραγωγηθούν.
Για αυτό το ζήτημα υπήρξε και πηγαδάκι μετά το Δ.Σ. με τον εκπρόσωπο των Χανίων να λέει «μα είναι δυνατόν να θεωρούν χειραγωγημένο το δικό μας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Παναγιώτη Μποτσιβάλη να λέει: «Αυτά δεν γίνονται… Πλάκα μας κάνουν; Ποιος μπορεί να στήσει με τον Ολυμπιακό. Όσα γκολ θέλει σου βάζει… Φάγαμε τέσσερα στα Χανιά μας έβαλε έξι μετά στο Καραϊσκάκη. Τι λέμε τώρα…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα