Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Παναιγιάλειος:"Διαγράψτε τον απαράδεκτο διαιτητή Μπαλατσούκα!"

Βράζουν ακόμα στον Παναιγιάλειο για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τη Λαμία, καθώς οι «μελανόλευκοι» διαμαρτύρονται για τρία πέναλτι.
Με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα (15/2) ζητούν τη διαγραφή του διαιτητή Μπαλατσούκα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος καταδικάζει την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τη Λαμία, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Football League - ΟΠΑΠ.
Οι τρεις οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ ημών, αν μη τι άλλο, υπονομεύουν την προσπάθεια της διοίκησης αλλά (κυρίως) των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο.
Τα πάντα πλέον γίνονται τόσο απροκάλυπτα, που κάποιοι δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι δίνουν… ρεσιτάλ σε "ζωντανή" μετάδοση, καθώς το βίντεο του αγώνα από τον ΟΤΕ TV αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των όσων καταγγέλλουμε.
Ελπίζουμε η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα να διδάσκεται στα επόμενα… επιστημονικά σεμινάρια του κλάδου ως μια από τις πιο επιτυχημένες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο…
Ζητάμε δε τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών και, εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, σε κάθε περίπτωση να μην ξανασφυρίξει αγώνα του Παναιγιαλείου.
Κλείνοντας, θέλουμε να ελπίζουμε πως ο ιστορικός Παναιγιάλειος δεν θα ξανασυναντήσει παρόμοιους διαιτητές που θυμίζουν μαύρες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και κάτι τελευταίο, το οποίο κάποιοι ας λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους: Η υπομονή έχει και τα όριά της!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα