Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Βoυλευτής Ένωσης Κεντρώων:"Η διαιτησία είναι 100% ελεγχόμενη από την ΕΠΟ"

Για ελεγχόμενη διαιτησία από την ΕΠΟ έκανε λόγο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ενώ σχολίασε παράλληλα την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα του Κυπέλλου.
Διαβάστε τα σημαντικότερα από όσα είπε στον Arena fm ο κ.Φωκάς:
«Τέλη δεκαετίας 80' πήγαινα με τον ΠΑΟΚ παντού. Τώρα που είμαι βουλευτής ακούγεται η φωνή μου και στα κέντρα αποφάσεων , μπας και καταφέρουμε να γκρεμίσουμε την παράγκα του ποδοσφαίρου.
Βλέπετε ότι δεν μιλάμε για ποινή, αλλά για αποκεφαλισμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στα ματς με Καλλονή και Πανιώνιο. Τι φοβήθηκαν και δεν έδωσαν το πέναλτι με τον Ολυμπιακό. Με βάζει σε σκέψη γιατί δε δόθηκε αυτό  πέναλτι.
Τελειώνει η κωμωδία στην ΕΠΟ που έχει 100% ελεγχόμενη τη διαιτησία. Θα μας κάνουν και χάρη άμα τις 5 αγωνιστικές τις κάνουν 2;
Βλέπουμε 30 χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Απλά αλλάζουν τα πρόσωπα. Πρέπει να ενωθούμε όλοι. Βλέπουμε στο πρώην ΠΟΚ, ότι μια ο κόκκινος, μια ο πράσινος, μια ο κίτρινος ελέγχουν τα πάντα. Δείτε στην Αγγλία που η Λέστερ πάει για πρωτάθλημα.
Πρέπει να δούμε όλοι μαζί και για τις υπόλοιπες ομάδες τι γίνεται. Δείτε τι είχε γίνει με τον Ηρακλή τότε που τον έριξαν άδικα. Πρέπει να είναι τίμιο το πρωτάθλημα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα