Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Τους κλέψανε και τα...σώβρακα στη Ζάκυνθο!

«Φτερά» από το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου έκανε αθλητικό υλικό της ομάδας του Ιονίου το βράδυ της Τετάρτης (2/3), καθώς άγνωστοι ξεκλείδωσαν την κεντρική είσοδο και έκλεψαν ρούχα και παπούτσια των παικτών της Ζακύνθου από τον χώρο του στεγνωτηρίου.
Η ανακοίνωση του Δήμου Ζακύνθου: «Ενημερώνουμε τους Ζακυνθινούς πως το βράδυ της 2ας Μαρτίου, άγνωστος ή άγνωστοι ξεκλείδωσαν την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Ζακυνθίων Ολυμπιονικών και αφαίρεσαν αθλητικό υλικό της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, καθώς και κάποια κλειδιά.
Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του σταδίου, κ. Νίκος Γκούσκος, αποχώρησε από το γήπεδο στις 6.30 το απόγευμα και στο χώρο παρέμεινε ο φροντιστής του ΑΠΣ, κ. Χαράλαμπος Λιβέρης.
Την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 3 Μαρτίου) ο κ. Λιβέρης ενημέρωσε τον κ. Γκούσκο για την εισβολή και εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ζακύνθου, κ. Παύλο Κολοκοτσά, στον οποίο ανέφερε αναλυτικά τα όσα έγιναν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, εκτός από την παραβίαση της κεντρικής εισόδου οι εισβολείς αφαίρεσαν ρούχα και παπούτσια των παικτών του ΑΠΣ, τα οποία βρίσκονταν στο χώρο του στεγνωτηρίου, πήραν τα κλειδιά πάνω από τις πόρτες του γραφείου των προπονητών, καθώς και από την πίσω πόρτα της εξέδρας.
Εις το εξής και λόγω αυτού του θλιβερού περιστατικού, με εντολή Δημάρχου κλειδιά θα έχει μόνο ο υπεύθυνος του σταδίου, κ. Νίκος Γκούσκος, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Ζακύνθου για να προβεί στα περαιτέρω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα