Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πηλαδάκης: «Μόνο τα σημαιάκα δεν έστηναν στα ματς της ΑΕΛ»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» μίλησε ο Κώστας Πηλαδάκης με αφορμή και την επιστροφή του στο «AEL FC ARENA».
Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε μεταξύ άλλων για το «koriopolis», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μόνο τα σημαιάκα δεν έστηναν στα ματς της ΑΕΛ». Απόσπασμα από τα όσα είπε:
 «Στο αγωνιστικό έγιναν αρκετά λάθη και θα τα διόρθωνα. Το μοντέλο Αγγλίας που εμπιστεύεσαι έναν προπονητή έχει να κάνει με το πρόσωπο. Για παράδειγμα τον Τσιώλη θα τον εμπιστευόμουν τυφλά να αναλάβει όλη τη διαδικασία. Έκανα σφάλματα.
Μου λένε ότι θα βγουν πράγματα από το koriopolis που θα με στενοχωρήσουν. Ήταν μία χρονιά που ό,τι κάναμε βρίσκαμε εμπόδια αθέμιτα. Βγήκαν συνομιλίες και έχω την εντύπωση ότι μόνο τα σημαιάκια δεν έστηναν στα παιχνίδια μας. Παρόλα αυτά βρεθήκαμε κοντά να σώσουμε την ομάδα. Κόστισε ψυχολογικά και δευτερευούσης οικονομικά. Η στενοχώρια δεν σηκώνεται, το οικονομικό το βάζεις σε μία τάξη, γιατί πέρασα και περνάω ακόμα μια ανηφόρα.
Δεν θα άλλαζα τίποτα σε ό,τι αφορά στην αξιοπρέπεια της ομάδας. Μείναμε αξιοπρεπείς, όρθιοι. Μπορεί να έσωσαν τον Αστέρα Τρίπολης τη Δευτέρα και να άλλαξαν τον κανονισμό και να μας έριξαν την Παρασκευή για να ανέβουν παραπάνω ομάδες. Μπορεί την επόμενη η ΕΠΟ, που έλεγε ότι δεν γινόταν αναδιάρθρωση, να έκανε για να μείνουν ομάδες που έπεσαν... Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αφήσουν την ΑΕΛ εκτός. Η αξιοπρέπεια δεν συναλλάσσεται. Αυτό θα θυμούνται όλοι. Με τις δυσκολίες σταθήκαμε όρθιοι και δεν συμβιβαστήκαμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα