Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Οπούντιος Μαρτίνου:Βάλλει εναντίον Θεοδοσιάδη και ενός...παπά!

Ο πρόεδρος του Οπούντιου Μαρτίνου Μιχάλης Μπάτσος, ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά του Νίκου Θεοδοσιάδη, του προπονητή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος και έβριζε τους παίκτες της λοκρικής ομάδας, ενώ έκανε λόγο και για σκληρό παιχνίδι.
Όπως είπε στο efthia.gr: «Έχω εφτά χρόνια στη διοίκηση, τέτοιες συμπεριφορές και ειδικά από προπονητή δεν έχω αντιμετωπίσει. Απαράδεκτος και υποκινητής όλων των επεισοδίων σε βάρος της ομάδας μας είναι ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Θεοδοσιάδης. Από το πρώτο λεπτό ήταν εριστικός βρίζοντας τα παιδιά, μη σεβόμενος ούτε το συνάδελφό του, Μάκη Ζαχαρόπουλο, η προσωπικότητα του οποίου είναι αναγνωρισμένη από όλους τους παράγοντες που έχει περάσει μέχρι σήμερα η Λοκρική ομάδα, κάτι που μαρτυρούν οι μέχρι τώρα δηλώσεις όλων αυτών! Εμείς παίζουμε για την ιστορία μας, αυτοί μπορεί να έπαιζαν για τη σωτηρία τους, δεν τους δίνει όμως κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι όταν δύο χρονιές που έπαιξαν στο Μαρτίνο ήρθαν κύριοι και κύριοι έφυγαν. Μάλιστα φέτος και ως νικητές. Παράπονα υπάρχουν και από τη συμπεριφορά των αντίπαλων ποδοσφαιριστών, όχι για το σκληρό παιχνίδι τους, αυτό ως ένα σημείο ήταν αναμενόμενο, αλλά για τις χυδαίες βρισιές, προς του συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές που τόλμησαν να αντισταθούν.
Να ευχαριστήσω όμως τον πρόεδρο του Αχιλλέα και τον Αντιπρόεδρο, καθώς έκαναν ότι μπορούσαν για να ηρεμήσουν τον κόσμο, αλλά και την αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο γήπεδο που απέτρεψε τα χειρότερα, ώστε να φύγουμε χωρίς τραυματισμούς».
Μάλιστα, ο Οπούντιος καταγγέλλει και τη συμπεριφορά ενός… παπά που βρέθηκε στο γήπεδο ως οπαδός του Αχιλλέα και φέρεται να έβριζε τους παίκτες και ειδικά τον τερματοφύλακα Δημήτρη Γιουργούση στη φάση του πέναλτι που απέκρουσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα