Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Κυριάκος:"Για ποιο λόγο ο Γκριτζίκης ανακυκλώνει το Grexit?"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος βρήκε ευκαιρία την Πέμπτη (31/3) να επιτεθεί στην ΕΠΟ και στον πρόεδρό της Γιώργο Γκιρτζίκη σχετικά με τον κίνδυνο αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από κάθε διεθνή διοργάνωση.
Με ανάρτησή του στο facebook, λοιπόν, το στέλεχος των Θεσσαλονικέων υποστήριξε πως αν ήταν στη θέση του επικεφαλής της Ομοσπονδίας θα ανησυχούσε γιατί θα θεωρείτο λύτρωση το Grexit, υπογραμμίζοντας πως η ίδια η ΕΠΟ το προκαλεί.
«Τελικά το "πιασάρικο" GREXIT ποιός το ανακυκλώνει; Και ποιός το προκαλεί; Ποιά είναι η πρόταση της ΕΠΟ για να αποφευχθεί; Γιατί η FIFA προτείνει ως ενδιάμεση λύση τους ξένους διαιτητές; Τι παραδέχεται; Αν παραδέχεται το πρόβλημα αξιοπιστίας γιατί δεν πιέζει την ΕΠΟ να το λύσει;
Ο κ. Γκιρτζίκης ποιά θέση πήρε ενώπιόν τους για έναν ημιτελικό που δεν είδε; Τα πράγματα είναι απλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται από τη διαφθορά και τα παράγωγά της. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαφθορά ή την ανοχή της βρίσκονται -για λίγο- ακόμη στις θέσεις τους.
Αν ήμουν ο κ. Γκιρτζίκης δεν θα ανησυχούσα για το GREXIT αλλά γιατί η παρουσία μου κάνει το GREXIT να μοιάζει στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου λίγο πολύ ως λύτρωση...», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα