Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της UEFA, μπλέγμένος ο Ινφαντίνο!

Τα Panama Papers συγκλονίζουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) με την ελβετική αστυνομία να κάνει «ντου» στα γραφεία της UEFA λόγω εμπλοκής του Τζιάνι Ινφαντίνο στο σκάνδαλο!
Το όνομα του Τζιάνι Ινφαντίνο (προέδρου της FIFA) ενεπλάκη στο σκάνδαλο Panama Papers, με τις offshore εταιρίες, η ελβετική αστυνομία έκανε επιδρομή στα γραφεία της UEFA στη Νιόν!
Τα όργανα του νόμου φαίνεται να έχουν κατασχέσει έγγραφα σχετικά σχετικά με τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο πρώην γενικός γραμματέας της UEFA με έναν από τους άντρες που βρίσκεται στο κέντρο του σκανδάλου διαφθοράς στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Στα έγγραφα αυτά αναγηράφονται συμφωνίες που χρονολογούνται από το 2003 ως το 2006 και οι οποίες έχουν συνυπογραφεί από τον Ινφαντίνο, και σχετίζουν για πρώτη φορά την UEFA με μία από τις εταιρίες που σχετίζονται με την εταιρία που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο που έριξε από την προεδρία της ΦΙΦΑ, τον Σεπ Μπλάτερ!
Η UEFA επιβεβαίωσε την επιδρομή της ελβετικής αστυνομίας στα γραφεία της: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σήμερα δεχτήκαμε μία επίσκεψη από την ελβετική ομοσπονδιακή αστυνομία, που είχε στα χέρια της ένταλμα που ζητούσε να δει τα συμβόλαια μεταξύ της UEFA και της Cross Trading/Teleamazonas. Όπως είναι φυσικό η UEFA παρέδωσε όλα στα στοιχεία και συνεργάζεται πλήρως».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα