Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Τεννές:"Πόσες συμμετοχές έχει ο Βοσνιάδης στη Σούπερ Λίγκα;"

Με ειρωνική διάθεση απάντησε ο Μπάμπης Τεννές στις εναντίον του αιχμηρές αναφορές του Αλέκου Βοσνιάδη μετά την εξασφάλιση της ανόδου της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης με δήλωσή του το βράδυ της Τρίτης (10/5) σήκωσε το… γάντι και επιτέθηκε στον τεχνικό ηγέτη των Φαιάκων.

Ο 63χρονος Τεννές, μάλιστα, προσωποποίησε εντελώς την κόντρα θέλοντας να βάλει στη… ζυγαριά την προπονητική καριέρα του με τον κατά 8 χρόνια νεότερό του Βοσνιάδη. Έτσι, ο με πάνω από 300 παρουσίες στους πάγκους της μεγάλης κατηγορίας επιχείρησε να πικάρει με άκομψο τρόπο το συνάδελφό του, ο οποίος σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας έχει κουτσάρει μόνο την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο ξεκίνημα της σεζόν 2013-14.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Τεννέ - απάντηση στον Βοσνιάδη είναι η εξής: «Δεν απαξίωσα καμία προσπάθεια και κανέναν ποδοσφαιριστή. Είπα αυτό που νομίζω ότι ξέρουν όλοι στο χώρο, ότι η Κέρκυρα και η ΑΕΛ είχαν δύο καλές διοικήσεις που εξασφάλισαν την ευνοϊκή μεταχείριση των διαιτητών, κάτι πολύ σημαντικό στο πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα γιατί θίχτηκε ο συνάδελφος. Εάν πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην άνοδο της Κέρκυρας, η διοίκηση φαντάζομαι ότι θα κάνει το παν να τον κρατήσει, κάτι που του το εύχομαι.

Όσο για το μέτρημα, επειδή ακριβώς δεν ξέρω να μετράω, θέλω να με πληροφορήσει πόσες συμμετοχές έχει ακριβώς στη Super League;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα