Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Κούγιας:"Για τον Γιαλιά αυτή η γιγαντιαία μπανάνα!"

Μετά τη νίκη των Τρικάλων με 3-0 επί της ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ, Χρήστος Γιαλιάς είχε πικάρει τον Αλέξη Κούγια επιδεικνύοντας μία μπανάνα, στην οποία είχε γράψει πάνω το επώνυμο του ιδιοκτήτη των «βυσσινί».

Ο Κούγιας δεν ξέχασε τη χειρονομία του Γιαλιά και μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, πήρε το αίμα του πίσω με αφορμή την γκέλα των Τρικάλων στο Αίγιο, όπου κόλλησαν στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο και πλέον απέχουν εννιά βαθμούς από την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναρτήθηκε μία φωτογραφία με γιγαντιαία μπανάνα πάνω σε αγροτικό όχημα, η οποία μάλιστα συνοδευόταν και από το παρακάτω κείμενο:

"Αυτή είναι η παγκοσμίου φήμης μπανάνα γίγας ΑΕΛ. Προσφέρεται ως δώρο για χρήση στους κ.κ. Χρήστο Γιαλιά και Υιο από τους οπαδούς της ΑΕΛ που ήπιαν τα δακρυγόνα και τα χημικά στα τσιμέντα του σταδίου των Τρικάλων. Η μεταφορά γίνεται δωρεάν από παραγωγό ένθερμο οπαδό μας".

Σημειώνεται πως η ΑΕΛ χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στη Super League, αντίθετα τα Τρίκαλα βρίσκονται στην τρίτη θέση, χωρίς πλέον ελπίδες.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα