Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

"Θα την πάρουν οι Κινέζοι τη Βέροια"λέει ο Καρυπίδης

Τα σενάρια περί Κινέζων επανέφερε στο προσκήνιο ο Θοδωρής Καρυπίδης μιλώντας στη «Real News». Ο ισχυρός άντρας της Βέροιας τόνισε πως η «διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη» και πως σε λίγες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ο ίδιο ςθέλει να απεμπλακεί από τη Βέροια  και να ασχοληθεί με τον Άρη!
Αναλυτικά:
Για τη Βέροια: «Στη Βέροια ζω εκεί και θέλω να τη βλέπω πάντοτε να προοδεύει. Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ και όπου μπορώ να βοηθήσω. Η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και θα την οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες ημέρες. Πρόκειται για μια εταιρεία από το εξωτερικό, από την Κίνα συγκεκριμένα, και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Για τις επιχειρήσεις: «Δεν υπάρχει κανένα λουκέτο, πριν από δύο χρόνια είχαμε παραλάβει την Αρβανιτίδης Α.Ε. με 130 εκατομμύρια ευρώ χρέη, το ύψος των οποίων σήμερα έχουμε μειώσει κατά πολύ. Καμία εταιρεία μου δεν θα κλείσει και μένει μόνο να ρυθμίσουμε τις οφειλές σε ΙΚΑ και εφορία μέσω του άρθρου 99».
Για τον Άρη: «Ο Άρης θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Σούπερ Λίγκα. Αρχικά, ο στόχος μας ήταν διπλός, η εκκαθάριση της ομάδας και η άνοδός της. Δεν θα πανηγυρίσω επειδή ο Άρης ανέβηκε φέτος στη Β' Εθνική ή επειδή του χρόνου θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Aυτά είναι αυτονόητα πράγματα για μια ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο της. Το μόνο που με φόβιζε είναι ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο, όμως, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Σε δέκα ημέρες η εκκαθάριση θα τελειώσει και ο Άρης θα αγωνίζεται απρόσκοπτα στην κατηγορία, την παρουσία του στην οποία κέρδισε με το σπαθί του και τον αγώνα του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα