Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Κούγιας: «Φραγκοφονιάδες και τοκογλύφοι Τρικαλινοί!»

Εξαγριωμένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΛ από την τιμή των εισιτηρίων που όρισε η διοίκηση των Τρικάλων για την είσοδο στην κερκίδα που θα κάτσουν μεμονωμένα οι φίλοι των «βυσσινί» για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής τη Μ. Τετάρτη (27/4, 17.30).
Με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας, στην εφημερίδα «Ελευθερία» τόνισε ότι ορίζοντας το αντίτιμο στα 15 ευρώ οι Τρικαλινοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη τους για την ΑΕΛ και να τους εκμεταλλευτούν «σαν φραγκοφονιάδες και τοκογλύφοι».
«Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, δήθεν πλούσιοι, που αντί να αφήσουν τον κόσμο να απολαύσει αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή και να χαρούν που θα δούνε το συνεχώς άδειο γήπεδό τους γεμάτο και ενώ όλη τη χρονιά μιλάνε για τα λεφτά τους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη των Λαρισαίων φιλάθλων, σαν τους φραγκοφονιάδες και τους τοκογλύφους που εκμεταλλεύονται την ανάγκη και το πάθος των ανθρώπων να επιβιώσουν έβαλαν εισιτήριο για τους οπαδούς των Τρικάλων 3 έως 10 ευρώ και για τους δικούς μας οπαδούς 15 ευρώ», ήταν τα λόγια του Κούγια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα