Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Κύζας: «Μίλησα με κάποιον… Μελισσανίδη πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ»!

Σε έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ προχώρησε ο Γιώργος Κύζας τη Μ. Τετάρτη (27/4), μία ημέρα δηλαδή μετά τον επαναληπτικό αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου είχε οριστεί να διευθύνει ο ίδιος.
Ο Έλληνας ρέφερι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ανέφερε ότι το πρωί της Μ. Τρίτης (26/4), ημέρα διεξαγωγής του ματς, κάποιος του τηλεφώνησε από σταθερό τηλέφωνο και του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης, λέγοντάς του ότι γνωρίζει με ποιος συναναστρέφεται και πώς έγινε διεθνής. Επίσης του είπε πως το μόνο που θέλει είναι να σφυρίξει 50-50 στον αγώνα, ενώ σημείωσε πως θα αλλάξουν όλα στη διαιτησία σε λίγες ημέρες, επομένως αν ήθελε να παραμείνει διαιτητής τότε θα έπρεπε να το αποδείξει με μία δίκαιη διαιτησία στον ημιτελικό.
Ο Κύζας του απάντησε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο συνομιλητής του, καθώς δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ μαζί του και τον ρώτησε τι εννοεί με τις τελευταίες του ατάκες. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά τον Φραγγίσκο Σομαρακάκη της ΚΕΔ κι εκείνος με τη σειρά του τους ανθρώπους της ΕΠΟ.
Πάντως όσον αφορά στον αριθμό τηλεφώνου δεν παραπέμπει σε γνωστό αριθμό εταιρειών ή προσώπων που σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα